ONZE PROGRAMMA’S

Het moeilijkste aan het opbouwen van een gezonde leefstijl is de motivatie. Want die moet vanuit jezelf komen. En jij bent zelf degene die als eerste een reden heeft om niet te sporten, om een extra snackdag te plannen of te denken dat je het niet kunt. 

We hebben een aantal programma’s voor je, waarmee jij sterk in je schoenen staat en niet opgeeft! Doe mee en houd vol. Want wist je dat je na 3 maanden herhaling je goede gewoontes in je leefstijl hebt geprogrammeerd? Als jij 3 maanden lang elke dinsdag een sportmoment hebt gehad en je slaat een keer over, zal je lijf het juist missen! Dat is wat we willen bereiken. Een gezonde leefstijl, waarin je aan alles voelt dat je goed bezig bent. Dan ben je Allfit!

BEWEGING

Start je actieve leefstijl door het regelmatig herhalen van de korte beweegvideo’s. Het liefst combineer je de oefeningen met 2x per week een flinke wandeling of een fietstochtje van minimaal een half uur. Dit versterkt je spieren en zorgt dat je meer energie en conditie krijgt. Binnenkort vind je hier nog meer fijne workout video’s.

Wil je meer? Dan kun je binnenkort meedoen met één van onze beweegprogramma’s om fit te worden of af te vallen. Altijd met de motivatie en begeleiding van onze trainers. Meer weten? Meld je aan via info@allfit.nl en noem “beweegprogramma”, dan sturen wij je alle info zodra we starten!

3 MAANDEN ALLFIT PROGRAMMA

Een gezonde leefstijl is een combinatie van beweging, voeding en mentale gezondheid. Het is daarbij belangrijk dat je bewust beweegt; wat past bij jouw lichaam en jouw doel? Een coach helpt je daarbij. Het is ook belangrijk dat je bewust gaat eten; want wat je eet draagt bij aan het optimaal functioneren van je organen en spieren. Als je gezond eet en bewust beweegt doe je veel meer dan zorgen voor meer energie. Je gaat ervan stralen!

In het Allfit Programma ga je op al die gebieden aan het werk, samen met jouw persoonlijke coaches. In een eerste kennismaking stel je samen met je coach jouw doel vast. Daarmee wordt een programma op maat gemaakt. 

Het 3 maanden programma bestaat uit: 

  • Intake en advies met jouw persoonlijke coach
  • 3 maanden sport- en beweegprogramma op maat
  • 3 maanden Vytal voedingsbegeleiding
  • 3 maanden vitamine supplementen voor een boost van je gezondheid
  • Regelmatig contact met je coach voor motivatie en advies

Stel niet langer uit en meld je aan!