ONZE OPLEIDINGEN

De rode draad in onze opleidingen is het bevorderen van gezondheid door te kijken naar leefstijl, voeding en eventuele tekorten in de voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren) door deze te meten met de Vitality Analyzer.

In een 2-daagse of 6-daagse HBO opleiding leren de cursisten omgaan met dit geweldige meetinstrument. We kijken daarbij naar het basis systeem van het menselijk lichaam en hoe we met behulp van leefstijl aan passing en supplementen een grote bijdrage kunnen leveren aan de gezondheid.Ook na je opleiding wordt je ondersteund door Allfit met een mooi vignet en marketing materialen en regelmatige webinars en een Terugkom Dag.

ONZE DOCENTEN

Edwin Bas, Bsc.Biochemie en Vitaliteitscoach en Ron Grit, Orthomoleculair klinisch Psycholoog-Neuro-Immunoloog nemen je mee op een zeer inhoudelijke en daardoor inspirerende reis. Zij zorgen dat je met de Vitality Analyzer in jouw praktijk een waardevol meetinstrument krijgt, waarmee je jouw adviezen kunt onderbouwen.

LEEFSTIJL COACH

Een gezonde leefstijl is een combinatie van beweging, voeding en mentale gezondheid. Een Leefstijl Coach vult zijn advies aan met suppletie advies, gebaseerd op kennis en de meting met de Vitality Analyzer. Deze 2-daagse opleiding is interessant voor onder andere Personal Trainers, Fysiotherapeuten en Voedingscoaches die de meting als een extra product en verdienmodel in hun praktijk willen toevoegen.

VITALITY COACH

De Vitality Coaches vind je in het werkveld van de de Leefstijl Coach, maar de opleiding gaat een flinke stap verder richting therapeutische begeleiding. In de 6-daagse opleiding worden alle lichaams systemen en de werking van hormonen, neurotransmitters en organen behandeld in het kader van laaggradige ontstekingen en lichamelijke klachten die daarbij voorkomen. Na deze KTNO erkende opleiding ben je in staat om als zelfstandig Vitality Coach consulten aan te bieden, of deze toe te voegen aan het aanbod in jouw praktijk.

OPLEIDINGEN 2021

  • Vitality Coach – 1 en 2 oktober / 15 en 16 oktober / 29 en 30 oktober (VOL)
  • Leefstijl Coach – 12 en 13 november
  • Leefstijl Coach – 9 en 10 december

OPLEIDINGEN 2022

  • Vitality Coach – 14 en 15 januari / 27 en 29 januari / 11 en 12 februari
  • Leefstijl Coach – 20 en 21 januari
  • Leefstijl Coach – 17 en 18 februari
  • Vitality Coach – 29 en 30 april / 13 en 14 mei / 20 en 21 mei

Meld je hier aan voor de komende opleiding tot Leefstijl Coach of Vitaliteits Coach!