Allfit.nl!

Allfit.nl is een online platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit. Al onze activiteiten zijn erop gericht om jou te helpen een vitaal en gezond leven te leiden.

Onze Allfit Vitaliteitscoaches en Leefstijlcoaches kunnen meten of jouw lichaam voldoende vitamines en mineralen heeft en je helpen bij het uitvoeren van een persoonlijk Allfit Vitaliteitsplan. In een eerste meting ontdek je waar eventuele verstoringen op celniveau zijn en zal jouw coach een plan met je maken om tekorten op te lossen en gezonder en fitter te worden.

Soms is het belangrijk om tekorten in vitamines en mineralen aan te vullen met een supplement. Allfit heeft een eigen productlijn met combinaties die wij vanuit onze praktijkervaring het beste vinden. Daarnaast zijn altijd voeding, beweging en ontspanning een onderdeel van elke behandeling.

Wil je voor jouw bedrijf een gezondheidscheck laten uitvoeren? Neem contact met ons op. Onze coaches kunnen een Allfit Vitalitycheck uitvoeren en werknemers daarmee inzicht geven in hun gezondheid en vooral wat ze zelf kunnen doen om fitter en vitaler te zijn. Dat werkt ziekteverzuim tegen!

Word een Vitality Coach

Allfit Vitality Coaches zijn speciaal opgeleid om mensen te helpen bij het herstellen en handhaven van hun vitaliteit. Dat betekent in de praktijk dat je mensen helpt met goede, wetenschappelijk onderbouwde voedings- en leefstijladviezen.

Allfit Vitality Analyzer

Je maakt daarbij gebruik van de Allfit Vitality Analyzer waarmee je in 2 minuten op 65 punten meet of het lichaam in balans is en over voldoende essentiƫle voedingsstoffen, zoals magnesium, zink en vitamine D beschikt. Op basis daarvan stel je een Vitaliteitsplan op dat speciaal op maat is gemaakt voor de mensen die je ondersteunt en waarmee ze onder jouw begeleiding kunnen werken aan een gezond en vitaal leven.

Aanmelden Cursus