Allfit.nl!

Allfit.nl is een online platform voor totale lichamelijke en mentale fitheid en vitaliteit. Al onze activiteiten zijn erop gericht om jou te helpen een vitaal en gezond leven te leiden.

Dat doen we door veel gratis content weg te geven over gezondheid, sport en lifestyle. Dat kunnen video´s, blogs, recepten of e-books zijn. We doen dat ook via het beschikbaar maken van gratis en betaalde professionele sportprogramma´s die je zowel thuis als op een sportschool kunt doen; we doen dat via een landelijk netwerk van goed getrainde Allfit Vitaliteitscoaches en Leefstijlcoaches die kunnen meten of jouw lichaam voldoende vitamines en mineralen heeft en je helpen bij het uitvoeren van een persoonlijk Allfit Vitaliteitsplan.

We doen dat door het preventief aanbieden van de Allfit Vitalitycheck aan gezondheidsverzekeraars, arbodiensten en bedrijven om zo het ziekteverzuim tegen te gaan. We doen dat ook door middel van het verkopen van zorgvuldig samengestelde en op elkaar afgestemde Allfit Vitaliteitssupplementen die je helpen om de essentiële voedingsstoffen in jouw lichaam in balans te brengen en te houden.

Word een Vitality Coach

Allfit Vitality Coaches zijn speciaal opgeleid om mensen te helpen bij het herstellen en handhaven van hun vitaliteit. Dat betekent in de praktijk dat je mensen helpt met goede, wetenschappelijk onderbouwde voedings- en leefstijladviezen.

In onderstaande video vertelt Ron Grit, Medisch Directeur Allfit Academy, over de essentie van de opleiding en de mogelijkheden van deze opleiding voor de deelnemers.

Allfit Vitality Analyzer

Je maakt daarbij gebruik van de Allfit Vitality Analyzer waarmee je in 2 minuten op 65 punten meet of het lichaam in balans is en over voldoende essentiële voedingsstoffen, zoals magnesium, zink en vitamine D beschikt. Op basis daarvan stel je een Vitaliteitsplan op dat speciaal op maat is gemaakt voor de mensen die je ondersteunt en waarmee ze onder jouw begeleiding kunnen werken aan een gezond en vitaal leven.

Aanmelden Cursus