SUPPLEMENTEN

We weten allemaal dat onze voeding niet elke dag boordevol voedingsstoffen zit. En dat de kwaliteit van onze verse producten niet meer is zoals vijftig jaar geleden. Daarom is het van belang om vitamines en mineralen toe te voegen als een supplement.

ALLFIT WEBSHOP

Omdat het van belang is dat een product zo puur mogelijk is en soms in combinatie met een ander product veel beter werkzaam zal zijn, heeft Allfit een eigen productlijn ontwikkeld. Speciaal voor onze Leefstijl Coaches en Vitality Coaches; maar ook voor jou!

Ben je consument?

Bezoek onze webshop!

Welke supplementen je nodig hebt is geheel afhankelijk van jouw situatie. Het is lastig als consument om hierin een keuze te maken. Welke supplementen zijn goed? Heb ik eigenlijk extra vitamine D3 nodig? Wat zijn vitamines die je op oudere leeftijd tekort komt? Lees in onze artikelen en de FAQ’s het antwoord op al je vragen.

ALLFIT METINGEN

Onze Allfit Coaches kunnen met een eenvoudige meting ontdekken welke vitaminetekorten er eventueel zijn. In een uitgebreide advisering kan met behulp van ondersteunende supplementen een belangrijke stap gemaakt worden in herstel en het voorkomen en herstellen van tekorten. Vind hier onze coaches.

Heb je een andere vraag; stel gerust! info@allfit.nl

Allfit is ontstaan vanuit therapeuten die op zoek zijn naar de beste kwaliteit supplementen voor hun cliënten. Voor een vitaal leven is natuurlijk en gezond eten het belangrijkste. Maar dit lukt niet altijd. Ook heb je soms extra behoefte; bijvoorbeeld als je vegetarisch eet, bij ziekte en herstel, als ondersteuning bij het afvallen. Voor elk doel en elke leeftijd kunnen we je met de Allfit supplementen ondersteunen.

Allfit Supplementen

Als we met supplementen werken, kiezen we voor de best mogelijke kwaliteit voor onze cliënten. Onze Allfit supplementenlijn is ontwikkeld door therapeuten- voor therapeuten. Daarbij zijn slimme combinaties gemaakt om de werkzaamheid optimaal te vergroten en is er ook een mooie serie vloeibare producten ontstaan: dat is prettig voor de cliënt die niet graag een tabletje slikt.

Lees meer over onze mooie Allfit collectie en de therapeutenkorting. Of bezoek onze webshop.