METEN IS WETEN ALS VITALITY COACH

Het bewustzijn rondom een gezonde leefstijl groeit. Behalve het letten op je voeding en voldoende beweging is het belangrijk om te kijken naar de behoefte aan vitamines en mineralen. Dat kan met de Vitality Analyzer. Een mooi meetinstrument, waarmee je bij jouw cliënten op celniveau kunt zien of hun lichaam in balans is en de juiste vitamines en mineralen heeft.

Allfit Vitality Analyzer

De Allfit Vitality Analyzer gebruikt honderden parameters zoals bijvoorbeeld de conditie van het cardiovasculaire systeem, het skeletstelsel, het functioneren van organen, cholesterol, vitamines, mineralen, vetzuren en aminozuren. In 2 minuten  meet je of het lichaam in balans is en over voldoende essentiële voedingsstoffen beschikt. Je meet welke vitamines en mineralen mogelijk uit balans zijn of welke tekorten er zijn.

Vitality Coach opleiding

In de 6-daagse post-HBO opleiding tot Vitality Coach leer je om meetbaar in kaart te brengen hoe het met de vitaliteit van jouw klant gesteld is. Hieruit kun je een advies op maat geven op het gebied van beweging, goede voeding en het gebruik van supplementen.

Allfit Vitamines

Het cursuspakket omvat 6 intensieve opleidingsdagen inclusief lunch. Je ontvangt het uitgebreide cursusmateriaal en de Vitality Analyzer met licentie voor 1 jaar en sluit de cursus af met een certificaat. Je kunt hierna bij je suppletie advies gebruik maken van het assortiment Allfit Vitamines, die speciaal zijn samengesteld op de metingen met de scanner. Een interessante marge maakt deel uit van de licentie.

Meld je aan voor de eerst volgende cursus!

Kijk bij het menu opleidingen van onze Allfit Academy voor meer informatie en de volgende data van de opleidingen. Of klik hier!