MULTIVITAMINEN OM TE DRINKEN – DAT WERKT HET BESTE!

De multivitamine is het meest gebruikte supplement ter wereld. En door het uitbreken van de COVID-19 pandemie is de populariteit ervan nog sneller toegenomen.

Bij Allfit hebben wij de Vitamins2Drink. Dat is een vloeibare multivitamine. Een slokje nemen is niet alleen gemakkelijk, maar het werkt ook veel beter, omdat het beter door je lichaam wordt opgenomen.

Ook als je gezond eet is het een goed idee om een supplement te gebruiken. Want multivitaminen zijn een goede buffer om eventuele tekorten in het voedingspatroon aan te vullen. Een tekort aan vitamines kan klachten en futloosheid geven. En met een multivitamine los je dat eenvoudig op.

In een multivitamine zitten vitamines, maar ook mineralen en meer

De term ‘multivitamine’ is eigenlijk misleidend. Vaak bevatten multivitamine supplementen veel meer dan alleen vitaminen. Namelijk mineralen, co-enzymen, kruiden, aminozuren en vetzuren. Omdat elk product zijn eigen invulling geeft is het heel belangrijk om het etiket goed te lezen. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit en het soort ingrediënten die het beste door je lichaam op te nemen zijn.

Een hoge dosering voor een maximale bijdrage

Van sommige ingrediënten is de dosering bij Allfit meer dan 100% van de referentiewaarde (RI). Maar altijd binnen het voor elke vitamine aanbevolen maximumgehalte. Veel wateroplosbare vitamines, zoals B en C, worden ook niet opgeslagen door het lichaam; het “teveel” plas je gewoon weer uit! Vergelijk onze dosering eens met de drogist, dan zie je soms wel een 10-voud of meer verschil.

De beste opname door het lichaam is in vloeibare vorm

Allfit Vitamins2Drink Multivitamine

Zoals de naam al aangeeft, is de Allfit multivitamine vloeibaar. Daardoor wordt deze veel sneller opgenomen door het lichaam. Dat start al in de mond voor maximaal profijt van alle voedingsstoffen. Deze pure vorm is GMO vrij en bevat alleen natuurlijke smaak- en kleurstoffen. En omdat je het kunt drinken is het ook ideaal voor kinderen of voor mensen die moeite hebben met het innemen van pillen.

Bijzondere ingrediënten: superfoods, antioxidanten, Q10 en collageen

De Allfit Vitamins2Drink multivitamine bestaat uit 3 groepen stoffen:

1) Vitaminen en Mineralen

2) Superfoods en Antioxidanten

3) Gehydroliseerd Collageen (type 1 en type 3)

Je hebt er vast wel eens van gehoord, maar we lichten twee bijzondere elementen even toe: Q10 en collageen. Ze zitten namelijk heel bewust ook in de Vitamins2Drink. Het co-enzym Q10 is verantwoordelijk voor de vorming van energie in het menselijk lichaam en bevat het collageen type 3, dat zorgt voor structuur van onze spieren, organen en aderen en type 1 wat 90% van het collageen in ons lichaam omvat en structuur geeft aan onze botten, pezen en huid. Inderdaad: collageen in de best opneembare vorm. Voor gezondheid van binnen en van buiten!

Waar voeding te kort komt, vult een multivitamine aan

Omdat het in de huidige tijd een hele uitdaging is om alle benodigde essentiële voedingsstoffen uit onze voeding te halen is een goede multivitamine een slimme aanvulling op de dagelijkse voeding.

Want een goede multivitamine:

– Corrigeert voedingstekorten

– Activeert je natuurlijke energie in het lichaam

– Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem

– Verbetert de hersenfunctie

– Bevordert een goede groei en ontwikkeling

– Draagt bij aan het in standhouden van kraakbeen en bindweefsel

– Verbetert de gezondheid van het oog

– Is goed voor het hart

– Draagt bij aan het in standhouden van sterke bloedvaten

– Helpt de botsterkte te behouden

– Ondersteunt het zenuwstelsel

Fruit, groenten en kruiden inbegrepen

In de multivitamine vind je ook natuurlijke fruitextracten en extract van broccoli, spirulina, rode-bieten, groene thee, druivenpitten, Aloë Vera en Ginseng Panax. Het bevat alle 22 aminozuren (waaronder ook de 9 essentiële aminozuren die ons lichaam alleen via voeding kan binnenkrijgen) en 15 verschillende vitaminen uit de klassen A, C, B, D, E en K. In totaal bevat het 72 spoorelementen waaronder o.a. zink, calcium, magnesium, selenium, koper, mangaan, chroom, kalium en jodium.

Allfit raadt dan ook aan: Allfit Vitamins2Drink!

Het is niet zo gek dat wij zelf helemaal fan zijn van onze unieke vloeibare multivitamine! Ook steeds meer therapeuten en leefstijl coaches gebruiken onze producten. Want puur en volledig én vloeibaar werkt nu eenmaal het beste!

Elke dag een slokje is ideaal

Allfit Vitamins2Drink multivitamine: daarmee zorg je elke dag voor alle vitamines in een drankje. Dat is lekker, snel en gemakkelijk! Drink een slokje puur of mix het met water voor een glas vol energie!